Monday, May 31, 2010

klu korang bosan..

~~~urm~~~

huargh..bosannyer ari2 LI..Li lak kt tmpt yg mmg xde mase depan camni mmg bosan..kne lak bos xde..mampos mmg xkn ade keje la ak n kenkawan yg len...kejenyer masuk opis kol 11am..dtg2 jer on9 dlu..lpo kank mkn..pas mkn tdo..bangon tgk movie..pastu blk..tu lew agenda ak ari2 kt opis ni...ngeee..bkn slah aku..salah LI ni..sape soh wat LI??hik3..so ari ni ak mmg bosan..nk tgk movie abe dh sumer movie ak tgk...xtaw dh nk watpe..so ak mule la merepak meraban dlm blog..ari ni ak nk citer camne nk ilangkan rase bosan kt xkirela kt pejabat ke..kt umah kew..kt bilik kew..kt mane2la korang berade ek..bg sape2 yg kebosanan cam ak ni bolela cube tips yg ak bg ni..tips ni adalah hasil dari janaan idea ak n beberape kwn ak yg berjaye ak kontek melalui sms ( abes kedit ak siot )

1) Korang cube kire bilangan rambut yg ade kat kepala korang,sape yg rambut pendek tu,bole berdiri depan cermin,pas2 kire satu2,kalo tersalah kire,bole ulang lagi skali.
2)Bagi yg botak,mungkin care kat atas xapplicable,tp xpe,korang bole try bilang bilangan bulu kat kucing/kambing/binatang yg berbulu.kalo xde kat sekeliling umah korng,xpe.bole gak kire bilangan semut/anai2 kat dapur umah korang.


3)korang g cuci pondok telefon kat sekitar kawasan uma korang/tempat tinggal korang/opis korang.selaen bole ilangkan bosan,korang leh gak wat amal kebajikan kan,dapat pahale,sure ketue kampung sayang gile aa kat korang,untung2 dia kawenkan korang ngn anak dia.hahah.
hik3..ckopla setakat ni tips sewel ak ni...korang bukan bole diajor bnyk2..nnti huru hare lak kt tempat korang..xpew..esok, luse , tulat n lepas tulat n lepas tulat lagi..n lagi..n lagi..kompom ak bosan agi..so time tu ak akn post tips2 terkini nk ilangkan bosan...ngeee...

~~~urm~~~

8 comments:

Sofi said...

knape lepas 1 terus 3? ngeeeeee

Ann said...

bek layan blog lg best tau dr wat benda2 alah tu....haha

ape tmpt keje hang tu...syok eh dpt layan movie n tido..

ciEk NiENa said...

saya nak tambah 1 lagi, kalo borink3 ni, cuba la sakat kawan2 yg ada kat situ.. musti havoc abes la pasni.. hehe

HairiAks said...

kalau bored sangat, apa lagi... bawa tilam & bantal. baik u buat taik mata je.. memang best.
Klu x pon, apa kata u bomkan opis tu. sure x yah gi kerja esok..hahahaha..
bukan bom atom.. tapi bom kentut...
ngee...
Lwak Bodoh From Prince HairiAks.. hahaha

@reltzsensei said...

sofi : pas 1,2 then 3 r..ne ade pas 1 terus 3??ngee..cbe tgk btol2.hik3...

@reltzsensei said...

ann : hik3..ala tu sekadar cadangan jerk..tp skali2 wat best pew...saje wat ilang bosan..ngeee

@reltzsensei said...

cik niena : hik3..xberani r nk sakat2 diorg..kank kne penampo saje jerk..ngee...bek ngadap lappy cuk i ni...hu3..

@reltzsensei said...

hairie : hik3..kt opis i mmg dh siap de bantal r rie..pas mkn kompom tdo terus..hahha..nk bom kentut??sure i kne terminate dari LI..pastu i nk LI ktne??ngeee..