Sunday, January 3, 2010

....new year....

..urm...dunie skrg dh gne kalender yg baru...tahun baru..tahun 2010..tp ape yg baru sbnrnyer??klu org laen xtaw la..tp aku ttp same...diriku ttp same...yg nyata masalah 2009 pasti akn berulang ag di tahun baru ni...mlm tahun baru mgkin akn "meng eppykan" org laen..but aku??urm..mlm tahun baru aku di!@#$%...di%^$#@..oleh org yg aku plg percaye..org yg plg ak syg selain drh dgg ak..ak mmg keciwe yg amt2 sgt...1 per 1 die m'ungkit..pandai tol die..die m'ungkit setiap perkare yg die lakukan kt ak sepanjang tahun 2009..xsangke mlm tahun baru ak bingung tuk sepanjang mlm..hampir 2 tahun die bersame ak tp nape masih xpaham isi hatiku??bsr sgt kew slh aku ni??ak xcurang ngn die..ak x menduekan die..ak cme nk mnikmati dunie ak yg cerie..secerie ank2 kecil yg bermain ngn setiap permainan yg ada di dunie ni..tp tula hakikat mlm tahun baru aku...klu org laen eppy tgk bunge api kt langit..aku?xde mkne sumer tu!!!!!

2 comments:

HairiAks said...

Sabar je lah.. setiap apa yg berlaku pasti ad hikmahnye. INGAT pempuan bkn sowang... kite ni lelaki.. senang je... petik je jari 10 dtg... hahahaha.. nk dgn x nak je mlayan.. btol x?

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Pada suatu perkenalan yang baru
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari kami sorry agak lama tak menyinggah blog ko.... seperti biasa kami agak sibuk sikit... sorry ye....